Мебел-Стил ООД е изключително успешен модел на семеен бизнес, създаден през 1994 година в гр. Търговище. През последните пет години компанията се специализира в производството на тапицирана мебел и матраци и се превърна в един от най-големите производители в България. Към момента дружеството има 460 служители и две модерни производствени бази, разположени на обща площ от над 70 000 кв.м., от които повече от 20 000 кв.м. покрити производствени и складови площи. Първият завод на дружеството е в Търговище, а вторият, открит официално през 2015 г, е в с. Макариополско, на 14 км от Търговище.
Дружеството продава успешно своята продукция във всички основни вериги мебелни магазини в България – общо повече от 300 точки в страната и изнася около 30% от своята продукция във Франция, Израел, Италия, Румъния, Грузия и Малта.
В Завод 2 се помещава и шоурумът на Мебел-Стил, както и развойното звено, където на площ от 200 кв.м. седем конструктори и технолози създават новите модели на дружеството.
Мебел-Стил ООД е редовен участник на международното мебелно изложение ИММ-Кьолн, Германия, както и на Техномебел / Светът на мебелите, София, България.
През следващите няколко години Мебел-Стил амбициозно е поставило пред себе си задачи да стъпи на нови международни пазари и да утвърди своите позиции като най-значимият български производител на тапицирана мебел и матраци.